+31 (o)53 478 6601

info@emaushandel.nl

Tanktransport

Voor het transport van drijfmest en andere vloeibare producten beschikken wij over een goed uitgerust wagenpark. We hebben de capaciteit om in korte tijd veel vloeibare mest te verplaatsen. Al onze opleggers zijn uitgevoerd in RVS en maken gebruik van stuurassen voor moeilijk bereikbare locaties. Onze tankopleggers zijn stuk-voor-stuk voorzien van een on board geijkt weegsysteem, GPS en geschikte monsterapparatuur. Uiteraard weten onze chauffeurs hier deskundig mee om te gaan.

Mestopslag

Wij zijn naast onze eigen mestopslagen constant op zoek naar geschikte opslaglocaties, (geregistreerde) putten en mestopslagen. Ook akkerbouwers die in het bezit zijn van een eigen mestopslag komen wij graag mee in contact om een interessant voorstel te doen. Heeft u een opslag of weet u een geschikte locatie neem dan contact me ons op via 0622122950.

Wilt u meer weten neem contact op via de mail of 0622122950

Ervaring en opslagcapaciteit

Emaus beschikt over een jarenlange ervaring in de handel en het transport van vloeibare producten. Wij verhandelen en transporteren alle soorten mest en beschikken over veel kennis, een uitgebreid netwerk en over de modernste transportmiddelen.

Omdat we verspreid in Nederland beschikken over mestopslagcapaciteit, zijn wij in staat het hele jaar door uw mest af te nemen. Door de strategische indeling van de opslagplaatsen werkt dit kostprijs verlagend en kunnen wij nog efficiënter werken.

EMAUS Handel & Transport

Emaus Mesthandel en Transport B.V. uit Haaksbergen (Overijssel) is een veelzijdig bedrijf. Wij staan altijd voor u paraat met een gemotiveerd en deskundig team.

We beschikken over een uitgebreid en modern machinepark en voldoen aan alle veiligheidseisen die hieraan worden gesteld.

Ons bedrijf is VCA-gecertificeerd.

Contact

Emaus Mesthandel & Transport

Metaalstraat 2 B

7483 PD Haaksbergen

053 – 478 6601

info@emaushandel.nl

www.emaushandel.nl

 

Kvk nummer: 50862154

BTW nummer: NL101605730B01

IBAN: NL78RABO 0152765891