+31 (o)53 478 6601

info@emaushandel.nl

Mestverwerking

Veehouders die te veel mest produceren zijn verantwoordelijk voor de verwerking van hun mestoverschot. Door onze brede kennis kunnen we u een passende oplossing bieden.

Code 61/VVO/3PO

Emaus mesthandel kan voor u op diverse manieren u mestverwerking verzorgen. Ook voor het aanvragen van een Vervangende Verwerkings overeenkomst (VVO) kunt u bij ons terecht. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie hierover.

Composteren

Met onze composteerinstallaties is het mogelijk om vaste fractie mest te composteren naar een temperatuur van 70 graden. Wanneer deze mest een uur lang verhit is op deze temperatuur is hij export waardig en mag deze worden afgezet buiten Nederland.

Decanteren

Doormiddel van een mobiele mestscheider is het mogelijk u mest te decanteren. Door te decanteren (mestscheiding) wordt de mest opgesplitst in twee eindproducten: een dunne fractie met weinig fosfaat en veel stikstof en kali, geschikt voor de afzet in de akkerbouw gebieden, en een vaste fractie. Deze vaste fractie is naar verwerking/compostering geschikt voor export naar het buitenland.

EMAUS Handel & Transport

Emaus Mesthandel en Transport B.V. uit Haaksbergen (Overijssel) is een veelzijdig bedrijf. Wij staan altijd voor u paraat met een gemotiveerd en deskundig team.

We beschikken over een uitgebreid en modern machinepark en voldoen aan alle veiligheidseisen die hieraan worden gesteld.

Ons bedrijf is VCA-gecertificeerd.

Contact

Emaus Mesthandel & Transport

Metaalstraat 2 B

7483 PD Haaksbergen

053 – 478 6601

info@emaushandel.nl

www.emaushandel.nl

 

Kvk nummer: 50862154

BTW nummer: NL101605730B01

IBAN: NL78RABO 0152765891