+31 (o)53 478 6601

Mesthandel

Emaus verhandelt en transporteert alle soorten vloeibare en vaste mest. Heeft u mest teveel of kunt u juist mest aanvoeren dan helpen wij u graag. Onze afnemers zijn akkerbouwers exploitanten van biogasinstallaties en onze eigen mestverwerking installaties. Doormiddel van deze mestverwerking installaties is het mogelijk om mest op maat te leveren. Mest op maat is de juiste samenstelling van N-P-K waardoor wij voor iedere klant het beste resultaat kunnen behalen. Graag komen wij in contact met afnemers van mest, ook voor het realiseren van mestopslagen bent u bij ons aan het juiste adres.

Mesthandel
Transport
Mestverwerking

Professioneel agrarisch transport

Voor al uw transporten over korte of lange afstand is Emaus uw professionele partner. Om dit mogelijke te maken beschikken wij over een wagenpark met opleggers die zijn uitgerust met de meest moderne techniek. Wij hebben een breed assortiment aan producten en diensten actief in de agrarische sector.

Wilt u meer weten neem contact op via de mail of 0622122950

Vertrouwd adres

Emaus beheert het gehele traject van begin tot eind. U heeft te maken met één vaste aanspreekpartner. Wilt u liever garanties voor de langere termijn, dan kunnen wij dit regelen via een afzetcontract. Uiteraard kunt u bij ons ook terecht met al uw vragen omtrent de mestwetgeving, mestverwerking en geven u hierin een deskundig advies.